Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb Neres in het Portugees dingen toegeroepen, maar hij zei niets terug'

Laatste update:

"Hij gaf mij in de eerste helft een beuk en ik gaf er meteen een terug. Toen was de toon gezet. Hij probeerde me de hele avond uit de tent te lokken. Ik heb hem in het Portugees allerlei dingen toegeroepen, maar hij heeft niets teruggezegd. Helemaal niets. Dat vond ik wel knap van hem. Ik denk dat hij verrast was dat hij in zijn eigen taal werd aangesproken", zegt Cuevas, die door FC Twente gehuurd wordt van Chelsea en tot dusver tien wedstrijden speelde in Enschede. Het is de zesde keer dat de verdediger door the Blues verhuurd wordt.

Eerder speelde Cuevas op huurbasis voor Vitesse, maar dat avontuur werd niet zo'n succes. De Chileen verloor in Arnhem de concurrentiestrijd van Patrick van Aanholt. "Die was toen zo verschrikkelijk goed. Het is niet voor niets dat hij nu in de Premier League speelt. Het werd me al snel duidelijk dat Chelsea geen enkel plan met me had, want waarom stuur je een jonge speler naar een club waar je al een huurling voor dezelfde positie hebt lopen?"

-
Wie bekert er verder?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties