Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was bij Ajax ingehaald door een Justin Kluivert. Daar had ik moeite mee'

Laatste update:

Dekker behoorde in Amsterdam tot een lichting met onder anderen Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Steven Bergwijn en Noussair Mazraoui. Meerdere factoren speelden hem er echter parten, zo vertelt hij. "In een heel belangrijke fase van mijn carrière ben ik er anderhalf jaar uit geweest door een kraakbeenblessure en toen ik terugkwam, was ik bij Ajax ingehaald door jongere jongens als Justin Kluivert en Dennis Johnsen. Maar ook het mentale aspect is van belang geweest. Ik was in die tijd te ongeduldig. Ik zag jongens met wie ik in de jeugd had gespeeld in het eerste van Ajax staan of mooie transfers maken, en daar had ik veel moeite mee", geeft Dekker toe.

Hij vervolgt: "Het was geen afgunst, maar ik kon het voor mezelf moeilijk plaatsen. Ik vond dat het bij mij ook allemaal snel moest gebeuren. Dat is niet goed geweest." Het zette Dekker naar eigen zeggen ook een hak in Alkmaar, waar hij na zijn tijd bij Ajax naartoe transfereerde. "Ik had nooit na een half jaar weg moeten gaan bij Jong AZ en daar moeten blijven om te vechten voor mijn kans, wat een jongen als Tijjani Reijnders met veel succes wel heeft gedaan. Daar heb ik wel spijt van", aldus de zelfkritische vleugelspits.

Na een kortstondig avontuur bij Go Ahead Eagles belandde Dekker bij Spakenburg, waar hij dinsdagavond de halve finale van de beker speelt. Als het aan hem ligt, is dat echter niet zijn laatste duel van dergelijk niveau. "De ambitie om het in het voetbal te laten zien is er zeker nog. Als er een goede club komt, dan ga ik daar zeker over nadenken. Misschien kan dit bekeravontuur daarbij helpen. Dit is een schitterend podium om jezelf te laten zien. Als ik zie wat er allemaal al is losgekomen na onze wedstrijd tegen FC Utrecht. En dan is dit een nog grotere wedstrijd", besluit Dekker.

KNVB Beker
SV Spakenburg
1 - 2
PSV

Meer nieuws

Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
11
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
42
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
7
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
10
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
1
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties