Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zeg niet dat Arne Slot successen bij Feyenoord boekt dankzij ons, maar…'

Laatste update:

Petrovic was in het seizoen 2020/21 assistent-trainer van Dick Advocaat bij Feyenoord in een sportief wisselvallige periode. De successen onder Slot zag hij naar eigen zeggen niet direct aankomen. "Onder Advocaat was Kökçü nog een beginnende speler. Geertruida heeft inmiddels een basisplaats veroverd. Bij ons was de beste speler, Sinisterra, lang geblesseerd, maar wij bleven hem vertrouwen geven", aldus Petrovic. "Ik zeg niet dat Slot nu dankzij ons successen boekt, maar wij hebben wel wat voorwerk gedaan. Zo werkt het bijna altijd als de ene staf de andere opvolgt."

Petrovic deelt een groot compliment uit aan Slot, die Feyenoord volgens hem met zijn eigen idee van voetballen verder heeft ontwikkeld. "De fitheid van de ploeg, de manier van spelen met veel druk, hoog tempo en een goede structuur in het elftal. Wat hij doet, is ongekend. Ik vind het een genot om naar te kijken. Daarnaast heeft Slot de gunfactor. Een nette jongen, goed met zijn woorden. Fantastisch."

Orkun Kökçü en Santiago Giménez zijn voor Petrovic de twee absolute uitblinkers in het huidige Feyenoord. "Kökçü is volwassen geworden. Hij steekt goede ballen tussen de linies, speelt sneller vooruit en verovert nu ballen. En Giménez heeft zich stormachtig ontwikkeld. Daarnaast vind ik het mooi om te zien hoe Geertruida en Hartman zich ontwikkelen. Het tempo dat Hartman in de aanvallen legt, vind ik mooi om naar te kijken. Geertruida gun ik een toptransfer. Dat is een hele leuke jongen."

Feyenoord heeft met nog zes Eredivisieduels te gaan een voorsprong van acht punten op Ajax. Over een kampioenschap voor de Rotterdammers twijfelt Petrovic geen seconde meer. "Feyenoord is de terechte kampioen. En hopelijk blijft Slot daarna gewoon. Er komen vast mooie clubs voor hem, maar Feyenoord is ook een mooie club. Feyenoord gaat zich versterken met het geld uit de Champions League. Dan kan Slot hier nog jaren door. Hij kan nu naar een club in Engeland gaan, waar hij tegen degradatie moet vechten. Of hij blijft bij Feyenoord, wordt nog eens kampioen en gaat dan naar een buitenlandse topclub waar hij om de prijzen speelt. Dat verdient hij."

Meer nieuws

Damián van der Vaart mag blijven dromen van doorbraak in Ajax 1
0
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
3
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
1
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties