Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ince baart opzien met uitspraken over United: 'Wil niet respectloos overkomen'

Laatste update:

"Ik ben niet zomaar een analist die nog nooit ergens als manager heeft gewerkt. Ik heb als manager in de hoogste vier competities van het Engelse profvoetbal gewerkt, dus niemand kan zeggen dat ik niet weet waar ik over praat. Als manager kon ik zien dat er tekenen waren dat de spelers onder José Mourinho niet gelukkig waren. Laten we eerlijk zijn: iedereen kon dat zien", zegt Ince, die als manager voor Macclesfield Town, MK Dons, Blackburn Rovers, Notts County en Blackpool werkte. Overigens hield de oud-middenvelder het nergens langer dan een seizoen vol.

"Ik bedoel dat het makkelijk was om Manchester United weer op het juiste spoor te zetten. Het is niet de bedoeling om respectloos over te komen tegenover Ole. Maar ik denk dat iedere manager, bijvoorbeeld ik, Mark Hughes of Steve Bruce, de problemen had herkend en de sfeer had kunnen verbeteren", vervolgt de oud-middenvelder van onder meer Manchester United, Internazionale en Liverpool. Ince is van mening dat Manchester United Solskjaer niet definitief moet aanstellen. "Ik heb niets tegen Ole, maar bij andere clubs is gebleken dat het geen goede keuze is om interim-managers definitief aan te stellen."

Ince haalt Roberto Di Matteo bij Chelsea en Craig Shakespeare bij Leicester City aan als voorbeelden. Zij faalden nadat ze na een tijdelijk dienstverband definitief waren aangesteld. "Hetzelfde zou bij Ole kunnen gebeuren. Ongeacht wat hij dit seizoen gaat bereiken, hoeft hij niet de man te zijn die de club vooruit kan brengen. Het is makkelijk om de sfeer binnen de club te veranderen, maar de echte taak bij Manchester United is veel groter. De club moet opnieuw opgebouwd worden, om te zorgen dat ze met Liverpool, Manchester City en Tottenham Hotspur kunnen strijden om de landstitel."

"In de komende vier maanden zal moeten blijken of Ole daar de juiste man voor is. Op dit moment is de druk erg laag, omdat de verwachtingen enorm laag waren nadat Mourinho ontslagen werd", stelt Ince. Hij denkt dat Solskjaer kan rekenen op een definitieve aanstelling als hij erin slaagt om in de top vier van de Premier League te eindigen of de Champions League-finale te halen. Ince hoopt dat Mauricio Pochettino het roer zal overnemen op Old Trafford. "Het is een gok om Solskjaer definitief aan te stellen, terwijl het cv van Pochettino bewijst dat hij voor de komende jaren de juiste man is. Op deze manier moet Manchester United denken, want de laatste drie aanstellingen waren verkeerd."

Ben jij het met Paul Ince eens?

Meer nieuws

Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
2
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
8
AC Milan geeft zege in afscheidsduel Giroud en Pioli in slotfase helemaal weg
0
Excelsior vernedert ADO Den Haag en meldt zich voor finale tegen NAC Breda
28
Tiental Bayer Leverkusen toont karakter na echec in EL en verovert beker
19
Overgebleven ADO-fans saboteren wedstrijd bij kansloze 4-0 achterstand
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties