Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij tipt Ajax: 'Sutalo verkopen voor 15 miljoen en hem kopen voor 5 miljoen'

Laatste update:

"Hij wordt door heel veel scouts en clubs als een groot talent gezien, maar hij was altijd heel blessuregevoelig", begint Verweij. "Maar wat hij nu bij NEC laat zien is dat hij een hele periode fit is gebleven. Dat was bij Feyenoord een probleem."

Verweij is heel benieuwd hoe Sandler zich staande houdt bij een Nederlandse topclub. De verdediger stond in 2022 onder contract bij Feyenoord, maar de Rotterdammers besloten de optie in zijn contract niet te lichten.

"Wat in zijn voordeel spreekt is dat Ajax weinig geld heeft", vervolgt Verweij. "Ze kunnen en moeten van spelers af die niet functioneren, zoals Sutalo. Als ze daar vijftien miljoen voor kunnen krijgen en Sandler voor vier of vijf miljoen kunnen ophalen, is dat een verbetering voor Ajax."

"Misschien is het niet het niveau waar ze naartoe willen, maar ik denk dat het op dit moment geen verkeerde aankoop is voor Ajax. Ik weet zeker dat hij een betere verdediger is dan Sutalo op dit moment."

Valentijn Driessen merkt op dat Sandler het nergens heeft waargemaakt. "Maar dat heeft ook te maken met zijn blessuregevoeligheid en de intensiteit op topniveau. Bij NEC ligt de intensiteit een stuk lager. Daar kan hij wel uitblinken."

"In het huidige Ajax houdt hij zich met twee vingers in de neus staande, maar ik denk niet in het Ajax dat we in de toekomst weer gaan zien."

Zie jij in Philippe Sandler een versterking voor Ajax?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
42
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
15
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties