Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter wil ontsnappingsclausule van negen miljoen activeren voor opvolger Onana

Laatste update:

Door de belangstelling van Inter kan het avontuur van Sommer bij Bayern beperkt blijven tot 5,5 maanden. De doelman werd halverwege januari overgenomen van Borussia Mönchengladbach nadat eerste keus Manuel Neuer geblesseerd was geraakt tijdens het skiën. Sommer tekende een contract tot medio 2025, maar het is niet ondenkbaar dat hij de deur van de Allianz Arena deze zomer al achter zich dichttrekt.

De 83-voudig international moet bij Inter namelijk als opvolger dienen van Onana, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Manchester United. Ondanks het feit dat Inter het meest recente bod van vijftig miljoen euro op de Kameroener heeft afgewezen, wordt verwacht dat alle partijen snel tot een akkoord zullen komen. Een bedrag van 55 miljoen euro zou genoeg moeten zijn om de voormalig Ajacied te laten herenigen met Erik ten Hag.

Dat geld zal door Inter worden geherinvesteerd in Sommer. De doelman van Bayern heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract staan die maakt dat hij voor negen miljoen euro mag vertrekken. Sommer kwam in dienst van Bayern tot 25 officiële wedstrijden, waarin hij 8 keer de nul wist te houden. 31 keer moest hij de bal uit het net halen. Op de slotdag van de competitie verzekerde hij zich met Bayern van de landstitel.

Opvolger Sommer
Fabrizio Romano weet dat Sommer zelf wel oren heeft naar een gang naar Inter. Afgelopen januari stond de Zwitser ook al op het wensenlijstje van de Italiaanse topclub, maar kwam een deal niet van de grond. Bij Bayern kijken ze ondertussen verder en moet Giorgi Mamardasjvili als opvolger dienen van Sommer. De Georgiër staat nog tot medio 2027 onder contract bij Valencia, dat hem in januari vorig jaar voor 850.000 euro overnam van Dinamo Tbilisi.

Is Yann Sommer een aanwinst voor Inter?

Meer nieuws

De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
2
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
25
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
33
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties