Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale is veel te sterk voor rivaal Milan en verovert zevende Supercoppa

Laatste update:

Bij Inter startte er één andere speler aan het duel met Milan ten opzichte van de vorige wedstrijd, die met 1-0 werd gewonnen van Hellas Verona. Nicolò Barella kreeg op het middenveld de voorkeur boven Roberto Gagliardini. Onder de lat stond opnieuw André Onana, terwijl Stefan de Vrij en Denzel Dumfries op de bank moesten beginnen. Aan de kant van Milan begon er ook een ex-Eredivisionist op de bank: Sergiño Dest. Verder koos trainer Stefano Pioli voor drie andere basisspelers dan tegen Lecce (2-2): Simon Kjaer, Sandro Tonali en Junior Messias vervingen respectievelijk Pierre Kalulu, Tommaso Pobega en Alexis Saelemaekers.

Inter schoot uit de startblokken in Riyad, want al na iets meer dan twintig minuten stond het op een 0-2 voorsprong. Eerst stoomde Matteo Darmian op aan de rechterkant. Hij vond Dzeko, die meteen Barella diepstuurde. De Italiaanse middenvelder gaf laag voor, waarop Dimarco beheerst afrondde: 0-1. Tien minuten later werd Dzeko diepgestuurd bij een vrije trap. Hij kapte Sandro Tonali uit en schoof de 0-2 binnen. Vlak daarvoor was Rafael Leão juist dicht bij de gelijkmaker, maar Onana keerde zijn poging. In het restant van de eerste helft rook Inter nog tweemaal aan een doelpunt, maar beide keren hield doelman Ciprian Tatarusanu i Rossoneri op de been.

In het tweede bedrijf was Milan al snel dicht bij de aansluitingstreffer. Brahim Díaz vond Leão en hoopte de bal terug te krijgen. De Portugees ging echter voor eigen succes, maar schoot de bal over het doel van Onana. Vijf minuten later wist Kjaer met een goed blok te voorkomen dat Martínez het duel definitief besliste. In de 77ste minuut deed de Argentijn dat alsnog: een vrije trap van achteruit belandde bij Martínez en Tomori. De spits draaide slim weg bij de verdediger en verschalkte Tatarusanu met de buitenkant: 0-3. In de slotfase belandde een voorzet van Ante Rebic nog op de lat, maar verder hield Inter eenvoudig stand. Daarmee was Supercoppa-winst net als vorig seizoen een feit voor i Nerazzurri.

Super Cup
AC Milan
0 - 3
Inter

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties