Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn

Laatste update:

De Premier League-club meldt in de beschrijving van de vacature dat er gezocht wordt naar een 'tactisch specialist die verantwoordelijk is voor het maximaliseren van de prestaties van het team bij alle spelhervattingen'.

Tot de werkzaamheden behoren het maken van grondige analyses, nauwgezette planningen en het vermogen om zowel aanvallende als verdedigende tactieken voor spelhervattingen vakkundig te coachen.

Van de specialist wordt verwacht dat hij of zij wekelijks de tactiek bij de spelhervattingen van de tegenstander onder de loep neemt en de sterke en zwakke punten identificeert.

Ook krijgt de specialist onder meer de taak om individueel met spelers aan de slag te gaan, zodat specifieke vaardigheden als koppen of het schieten op doel verbeteren.

Waar moet de gezochte specialist precies aan voldoen? Diegene moet in het bezit zijn van een
UEFA A-licentie (of een gelijkwaardige licentie) en een bewezen staat van dienst hebben op het gebied van het vormgeven van spelhervattingen binnen het topvoetbal bij een eerste elftal.

Forse afkoopsom


Slot heeft voor drie jaar getekend in de Merseyside. Feyenoord ontvangt een vast bedrag van negen miljoen euro en twee miljoen euro aan bonussen voor de trainer, zo meldde Fabrizio Romano eerder al. Slot wordt daardoor de duurste Nederlandse trainer ooit.

Slot lag nog tot medio 2026 vast in De Kuip. Door zijn contractverlenging van vorig jaar zomer had de oefenmeester geen ontsnappingsclausule meer in zijn contract staan. Daarom kon Feyenoord vragen wat het wilde aan Liverpool.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
4
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
11
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
6
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
28
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties