Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'

Laatste update:

Hancko ligt nog tot medio 2028 vast in De Kuip en is volgens Transfermarkt 35 miljoen euro waard. Toch werd vorige week bekend dat Napoli de eerste contacten heeft gelegd om de verdediger deze zomer op te pikken bij Feyenoord.

Volgens de roze sportkrant zetten de Rotterdammers in op een transfersom van 30 miljoen euro, terwijl de Italiaanse landskampioen denkt dat 20 miljoen euro genoeg is om de 26-jarige verdediger te strikken. Voorzitter Aurelio de Laurentiis zou zelfs al bezig zijn met de voorbereidingen op dat openingsbod.

In Goedemorgen Eredivisie op ESPN reageert Kraay junior vol ongeloof op dat nieuws. "Dat vind ik het meest belachelijke bericht dat ik de afgelopen maanden gelezen heb, en wat groot nieuws is", aldus de analist. "Dat de Italiaanse kranten zeggen dat Napoli twintig miljoen euro voor Hancko heeft klaarliggen."

"Daar nemen ze nog niet eens de telefoon voor op. Dennis te Kloese zegt: 'Wil je wegwezen of niet, met je twintig miljoen?' Dat is net zo belachelijk als maar veertien miljoen voor Arne Slot. Zo'n speler laat je toch niet voor onder de dertig miljoen weggaan? Dan neem je de telefoon toch niet op?"

Mario Been, die ook aan tafel zit, denkt dat Hancko de duurste uitgaande transfer ooit van Feyenoord kan worden. Momenteel is dat nog Orkun Kökçü, die vorig jaar voor 25 miljoen euro naar Benfica ging.

"Ik denk dat hij dat wel zou kunnen overtreffen. Ik weet dat er gezegd is dat Slot geen spelers mee moet nemen, maar dit lijkt me wel een speler die die stap zou kunnen maken", doelt Been op een eventuele transfer van Hancko naar Liverpool.

"Hij kan linksback spelen, links centraal... Hancko heeft in ieder geval de juiste leeftijd, weet wat er te koop is, is een international... Dus hij gaat daar met een goede bagage naartoe, als hij eventueel mee zou gaan. Ik vind het absoluut een topspeler."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Zwaar gehavend Man United doet wat het kan, maar verliest toch van Arsenal
21
Bayern München laat twee gezichten zien in wedstrijd zonder aanvallende sterren
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
15
Excelsior-captain wil deal met PSV: 'Als jullie het volgende week goed doen...'
4
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
20
Vink ziet onthutsend zwak moment van Feyenoord tegen NEC: 'Die is knettergek'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties