Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jetro Willems rondt binnenlandse transfer af: 'Mijn gevoel was meteen goed'

Laatste update:

Heracles promoveerde als kampioen van de Keuken Kampioen Divisie en is de vierde werkgever van Willems binnen de Eredivisie. "Toen Heracles Almelo interesse toonde, gaf me dat meteen een goed gevoel. Ik merkte dat de club mij heel graag wilde hebben en dat vond ik belangrijk in mijn keuze voor de club." Nico-Jan Hoogma legt uit waarom Willems is aangetrokken. "Met Willems trekken we een zeer gelouterde speler aan", aldus technisch directeur.

"Jetro is een 22-voudig international, hij heeft zich bewezen op het hoogste niveau en zijn ervaring geeft onze selectie een boost richting het nieuwe seizoen in de Eredivisie." Willems speelde de afgelopen maanden bij Groningen, dat op kansloze wijze degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. De Trots van het Noorden wilde graag door met de vleugelverdediger. In totaal speelde Willems zeven wedstrijden voor Groningen, waarin hij geen bijdrage leverde aan doelpunten. Tijdens het thuisduel met sc Heerenveen (0-2) kreeg de Rotterdammer een vuistslag te verwerken van een Groningen-supporter.

De vleugelspeler zelf was echter niet onder de indruk van die klap. "Ik kom van Rotterdam-Zuid, ik kan wel tegen een stootje", aldus Willems, die het incident niet wilde uitvergroten. "Wat ik zeg, ik wil er niet te veel over zeggen. Alles wordt ook gewoon opgeblazen. Maar dit is zeker niet normaal. Met de club gaan we erover zitten en maandag horen jullie meer." Willems besloot uiteindelijk om gewoon het seizoen af te maken in Groningen. Hij kon echter niet voorkomen dat de Groningers komend seizoen uitkomen op het tweede niveau van Nederland.

In Nederland speelde Willems eerder al voor Sparta, PSV en dus Groningen. In het buitenland speelde de spraakmakende verdediger voor Newcastle United, Eintracht Frankfurt en SpVgg Greuther Fürth. Willems wordt bij de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie de tweede zomeraanwinst, nadat rechtsback Jannes Wieckhoff eerder al overkwam van FC Sankt Pauli. De Keersmaecker lijkt vervolgens de derde aanwinst te worden, al moeten de Almeloërs eerst nog een akkoord zien te vinden met Eindhoven. In het Jan Louwers Stadion ligt de Belg nog tot medio 2025 vast.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
78
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties