Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John Guidetti laat frustraties de vrije loop bij wissel in zeventigste minuut

Laatste update:

Het seizoen in de Zweedse Allsvenskan verloopt nog niet voorspoedig voor AIK, dat voor de wedstrijd na twaalf wedstrijden slechts zeven punten had verzameld. Een dubbelslag van Rui Modesto voor rust in de wedstrijd tegen IF Brommapojkarna zorgde echter voor blije gezichten bij de club uit Solna. AIK-trainer Andreas Brännström wilde de overwinning veiligstellen en besloot na zeventig minuten om een dubbele wissel door te voeren. Onder meer Guidetti was het kind van de rekening en dat kon hij niet waarderen.

Guidetti ontving enkele schouderklopjes van Brännström en kreeg daarna een flesje water aangereikt. Aftonbladet schrijft dat de aanvaller zichtbaar gefrustreerd was en vervolgens het flesje in zijn eigen dug-out smeet. Tegenover bovengenoemde krant liet Guidetti na afloop van het duel weten waarom hij zo reageerde. "Ik begrijp de wissel, maar ik wil altijd spelen. Ik wil spelen en bijdragen. Het is moeilijk om langs de kant te zitten. Maar ik begrijp de wissel. Ik heb veel gerend en we hebben verse benen op de bank zitten."

Ook Brännström liet zich na afloop uit over de situatie omtrent Guidetti. "We wilden inzakken. We werden wat passief en kwamen in een situatie terecht waarin we steeds meer defensieve fouten gingen maken. De wissel was niet tegen iemand bedoeld. We moesten meer meters op het veld maken." De oefenmeester beseft dat Guidetti niet de makkelijkste speler is om mee te werken. "Dit is hoe John in bepaalde mate is en dat vind ik goed. Het is bij ons weleens wat zielloos geweest, dus ik vind het leuk dat er soms wat gevoelens worden geuit." Dankzij de zege staat AIK nu veertiende in de zestien ploegen tellende Allsvenskan. Guidetti stond in de acht wedstrijden die hij tot op heden beschikbaar was in de competitie viermaal in de basis. Net zo vaak moest hij het doen met een invalbeurt. In 377 minuten was hij goed voor 1 treffer.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties