Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John Heitinga vindt nieuwe werkgever in de Premier League

Laatste update:

Het nieuws is zeer verrassend te noemen, daar het lang stil was rondom Heitinga sinds zijn noodgedwongen vertrek bij Ajax. De 39-jarige trainer werd eind juni weggestuurd bij de Amsterdammers na een teleurstellend slot van het seizoen. Ajax wist geen potten te breken in de knock-outfase van de Europa League, verloor de bekerfinale van PSV én eindigde op de derde plaats in de Eredivisie, waardoor het Champions League-voetbal misliep.

Nu gaat Heitinga dus aan de slag in de Premier League en gaat hij opnieuw samenwerken met Edson Álvarez en Mohammed Kudus, die Ajax deze zomer inruilden voor West Ham. Moyes wil Heitinga verder helpen in zijn trainerscarrière en vindt dat hij al veel ervaring heeft opgedaan. De 87-voudig international van Oranje heeft naast Ajax 1 ook al aan het roer gestaan bij verschillende jeugdelftallen van de Amsterdammers.

West Ham raakte deze zomer Declan Rice kwijt voor een recordbedrag en heeft dat geld (ruim 117 miljoen euro) gericht geïnvesteerd. The Hammers haalden naast Álvarez en Kudus ook vrijetrappenspecialist James Ward-Prowse en Konstantinos Mavropanos binnen van respectievelijk Southampton en VfB Stuttgart. Daarnaast zijn de Londenaren uitstekend begonnen aan het Premier League-seizoen. De eerste wedstrijd werd nog gelijkgespeeld tegen AFC Bournemouth (1-1), maar daarna werd afgerekend met Chelsea (3-1), Brighton & Hove Albion (1-3) en Luton Town (1-2). West Ham komt dankzij de Conference League-winst van vorig seizoen deze jaargang ook uit in de Europa League.

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
11
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
12
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
8
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties