Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'

Laatste update:

Frimpong doorliep tussen 2010 en 2019 de jeugdopleiding van Manchester City, alvorens hij de overstap maakte naar Celtic. Bij de Schotse topclub verdiende hij zijn eerste sporen in het betaalde voetbal.

Halverwege het tweede seizoen bij Celtic vertrok Frimpong naar Bayer Leverkusen, waar hij dit jaar landskampioen werd en nog kans maakt op prijs twee (DFB Pokal) en drie (Europa League) van het seizoen.

De prestaties van Frimpong zijn ook buiten de Duitse landsgrenzen niet onopgemerkt gebleven. Bailey weet dat naast Manchester City ook Bayern München en Real Madrid de situatie van Frimpong nauwlettend in de gaten houden.

Het lijkt in ieder geval vast te staan dat de Nederlander aan zijn laatste weken bezig is in dienst van Bayer Leverkusen. Er zit voor geïnteresseerde clubs alleen een addertje onder het gras.

Frimpong beschikt over een afkoopclausule van veertig miljoen euro, maar die is alleen geldig vóór de start van het EK. Geïnteresseerde clubs moeten een eventuele transfer dus vóór 14 juni rondkrijgen, anders kan Leverkusen vragen wat het wil.

De pijlsnelle back lijkt, mits fit, een zekerheidje in de EK-selectie van Ronald Koeman. Frimpong moet de concurrentie aangaan met Denzel Dumfries, maar wordt ook genoemd als mogelijke optie voor de linkerflank van de defensie.

Kan Jeremie Frimpong het niveau van Manchester City aan?

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
22
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
37
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties