Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jordan Larsson krijgt zelden vertoonde gemene trap na van Spartak Moskou

Laatste update:

Larsson speelde in het afgelopen seizoen zeventien competitieduels voor Spartak, waarin de aanvaller - zoals het statement al verraadt - bij geen enkel doelpunt betrokken was. De Russische invasie in Oekraïne zorgde begin dit jaar voor een breuk in de toch al niet bijzonder succesvolle relatie tussen Larsson en Spartak. De zoon van oud-spits Henrik Larsson gaf meerdere interviews waarin hij te kennen gaf niet meer in Rusland te willen voetballen. Dat zette kwaad bloed bij Spartak en zijn supporters.

Larsson maakte op een eerder moment al gebruik van de FIFA regeling om tijdelijk niet in Rusland uit te hoeven komen. Hij koos ervoor om het seizoen af te maken in zijn thuisland, bij AIK Solna. Daar kwam hij in het afgelopen half jaar tot elf wedstrijden, waarin hij drie doelpunten maakte en twee assists gaf. Inmiddels geeft de FIFA voetballers in Rusland en Oekraine de mogelijkheid om tot en met 30 juni 2023 transfervrij naar een andere club te vertrekken. Daarom besloot Spartak het contract van Larsson definitief te ontbinden. In Moskou lag de Zweed nog vast tot medio 2023.

Larsson speelde in totaal 83 wedstrijden voor Spartak waarin hij 27 keer scoorde en 9 assists gaf. De club kocht hem in augustus 2019 voor vier miljoen euro van het Zweedse Norrköping. In Nederland was de zoon van Feyenoord- en Celticlegende Henrik Larsson twee seizoen actief voor NEC. In 24 wedstrijden maakte hij 4 doelpunten en gaf hij 4 assists. Jordan werd in Rotterdam geboren op het moment dat zijn vader voor Feyenoord speelde. Hij is zevenvoudig international van Zweden.

Meer nieuws

Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
4
Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
1
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
9
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
10
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties