Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

José Mourinho reageert met slechts 10 woorden op ontslag bij AS Roma

Laatste update:

Dinsdagavond deelt the Special One een video met zijn hoogtepunten als trainer van AS Roma. Mourinho laat daarbij een korte tekst achter. "Zweet, bloed, tranen, vreugde, verdriet, liefde, broeders, geschiedenis, hart, eeuwigheid."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jose Mourinho (@josemourinho)

Mourinho werd dinsdagochtend ontslagen bij i Giallorossi, waardoor een nieuwe confrontatie met Feyenoord uitblijft voor de spraakmakende oefenmeester. De Portugees wordt onder meer verantwoordelijk gehouden voor de teleurstellende negende plaats in de Serie A.

Clubicoon Daniele De Rossi neemt het roer over van Mourinho. Voor de veertigjarige Italiaan wordt het zijn tweede klus als trainer, nadat hij eerder voor de groep stond bij SPAL. Daar werd hij echter al na zeventien wedstrijden ontslagen.

Mourinho was sinds de zomer van 2021 in dienst bij Roma, met wie hij beslag wist te leggen op de allereerste Conference League. Toch werd zijn dienstverband in de Italiaanse hoofdstad overschaduwd door vele incidenten.

Mourinho moest liefst zestien wedstrijden aan zich voorbij laten gaan wegens een schorsing. In de Serie A kreeg hij als trainer van Roma elf keer geel en zeven keer rood.

Mourinho beschikte in Rome over een aflopend contract. Naar verluidt verdiende de Portugees op jaarbasis zo'n 7 miljoen euro. Welk bedrag hij meekrijgt na zijn ontslag, is vooralsnog onbekend.

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
1
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties