Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joshua Zirkzee wil cashen: 'Dit salaris zou de Nederlandse spits verlangen'

Laatste update:

Naast Bologna Sport News schrijft ook Il Resto del Carlino, een van de oudste kranten uit Bologna, over de interesse van Aston Villa in Zirkzee. Monchi, de sportief directeur van de club uit Birmingham, is zeer gecharmeerd van de 22-jarige spits uit Schiedam. Bij Bologna ligt Zirkzee nog tot medio 2026 vast.

Aston Villa moet zich wel eerst plaatsen voor het miljardenbal om de grote investering in Zirkzee te kunnen doen. De huidige nummer vijf van de Premier League gaf afgelopen zomer al 111 miljoen euro uit aan versterkingen. Moussa Diaby, de historische recordaankoop die voor 55 miljoen euro overkwam van Bayer Leverkusen, moet zijn eervolle titel mogelijk al na een jaar afstaan aan Zirkzee.

Momenteel staat Aston Villa op de vijfde plek in de Premier League. Een eindklassering bij de bovenste vier clubs geeft garantie op een plaatsje in de groepsfase van de Champions League. Tottenham Hotspur is in het restant van het seizoen de grootste concurrent voor Aston Villa.

Kia Joorabchian (Sports Invest UK ltd), de zaakwaarnemer van Zirkzee, zou de financiële wensen van zijn cliënt inmiddels kenbaar hebben gemaakt aan de clubleiding van Aston Villa. Eerder werd Zirkzee gelinkt aan onder meer AC Milan, Juventus, Arsenal en Manchester United.

Zirkzee speelt sinds de zomer van 2022 voor Bologna, dat hem destijds voor 8,5 miljoen euro overnam van Bayern München. Inmiddels is de jeugdinternational van het Nederlands elftal volgens Transfermarkt zo'n 40 miljoen euro waard. Der Rekordmeister kan hem middels een terugkoopclausule eventueel nog terugkopen van Bologna, maar alle partijen zien dat vooralsnog niet zitten.

De 1,93 meter lange Zirkzee laat bij Bologna eindelijk weer zien waarom hij zo werd geprezen tijdens zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Bayern München. Inmiddels staat de teller op 53 officiële wedstrijden namens de verrassing van dit Serie A-seizoen, waarin Zirkzee goed was voor 13 doelpunten en 8 assists.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
23
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties