Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus en Borussia Dortmund naderen deal van dertig miljoen euro

Laatste update:

De 25-voudig international van die Mannschaft ontbreekt in de wedstrijdselectie voor het duel met Napoli van zondagavond en La Gazzetta dello Sport meldt zondag dat la Vecchia Signora en Dortmund inmiddels dicht bij een akkoord zijn. De verwachting is dat Can begin deze week zijn handtekening onder een contract in het Signal Iduna Park zal zetten.

Sarri: 'Natuurlijk is de wedstrijd tegen Napoli voor mij speciaal'

BVB gaat naar verluidt dertig miljoen euro betalen voor de middenvelder, die dit seizoen nauwelijks in de plannen van trainer Maurizio Sarri voorkomt. De middenvelder maakte, verspreid over 8 wedstrijden, pas 279 minuten in de Serie A en sprak al meerdere keren publiekelijk zijn onvrede uit over de situatie. Juventus nam Can anderhalf jaar geleden transfervrij over van Liverpool en legde hem destijds vast tot medio 2022.

Can is overigens niet de enige speler die niet van de partij zal zijn tegen Napoli vanwege een naderende transfer. Mattia De Sciglio lijkt op korte termijn met Paris Saint-Germain geruild te worden voor Layvin Kurzawa en zal zondag daarom eveneens niet spelen. Marko Pjaca is op zijn beurt dicht bij een overgang naar Cagliari.

Zou jij Emre Can een goede aanwinst vinden voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
6
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
191
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties