Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kassa rinkelt voor Joey Pelupessy na financieel conflict met vorige werkgever

Laatste update:

De FIFA boog zich afgelopen zomer al over het conflict, maar de uitspraak werd pas recent gepubliceerd. Al snel nadat Pelupessy in 2021 tekende bij Giresunspor, hield de huidige nummer twaalf van de Süper Lig zich niet aan de salarisafspraak van 25.000 euro per maand. Dat was gedurende een aantal maanden het geval, waarna Pelupessy op basis van internationale transferregels zijn contract kon beëindigen en transfervrij kon vertrekken.

Inmiddels blijkt dat de FIFA Pelupessy gelijk heeft gegeven: de geboren Almeloër had nog achterstallig salaris tegoed. Daarnaast vond de wereldvoetbalvond ook dat hij gecompenseerd moest worden voor het tweede contractjaar, daar hij in 2021 een contract voor twee jaar bij Giresunspor had getekend. In totaal betekent dat dat zijn voormalig werkgever Pelupessy nog 464.000 euro verschuldigd is.

Afgelopen zomer, na zijn transfervrije vertrek bij Giresunspor, tekende Pelupessy bij Groningen. Eind juli werd bekendgemaakt dat hij de nieuwe aanvoerder van de Trots van het Noorden werd. Tot dusver speelde de rechtspoot vijftien officiële duels voor Groningen, waarin hij één keer trefzeker was. Maandag ontsloeg de nummer vijftien van de Eredivisie trainer Frank Wormuth nog, als gevolg van tegenvallende resultaten.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
9
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
54
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties