Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keane aangepakt: 'Als je een echte kerel bent, zeg je het in mijn gezicht'

Laatste update:

Eind mei nam Matic afscheid van Man United na de kraker tegen Chelsea (1-1). De middenvelder stelde dat the Red Devils net als Chelsea altijd in zijn hart zou blijven zitten. Het kwam hem op kritiek van Keane te staan. "Waar is de standaard gebleven bij de club? Matic zegt dat hij weggaat en een geweldige tijd heeft gehad en dat Man United voor altijd in zijn hart zit, net als Chelsea. En vergeet Benfica niet. Ze kunnen niet allemaal in je hart zitten!"

Meer: Antony snoert media de mond: ‘Het was een natuurlijke reactie ter verdediging!’

Gevraagd naar een reactie deed Matic zijn verhaal aan The Times. "Ik heb respect voor wat hij bereikt heeft, maar hij moet begrijpen dat het voetbal is veranderd. Als ik voor Chelsea heb gespeeld, kan ik niet zeggen dat ik ze haat. Ik kan niet boos zijn wanneer ik na afloop van de wedstrijd met de pers praat." Matic vertrok deze zomer na 189 wedstrijden voor United naar AS Roma en zegt te denken dat Keane niet goed weet wat het hedendaagse voetbal inhoudt.

Zo denkt de 48-voudig international dat Keane tegenwoordig niet weg zou komen met het agressieve spel waar de Ierse oud-middenvelder bekend om staat. "Met de manier waarop hij zich gedroeg op het veld, zou zeventig procent van zijn acties tegenwoordig een rode kaart opleveren. Je kan geen klap uitdelen als alle camera's in de wereld op je gericht staan. Als je een echte kerel bent, zeg je het recht in mijn gezicht. Maar hij was altijd heel aardig naar me. Dus wat hij in het openbaar zegt, kan me eerlijk gezegd niets schelen. Ik weet wat ik bereikt heb in mijn carrière en ik ben erg gelukkig."

Harry Maguire
Matic nam het daarnaast op voor Harry Maguire. De 34-jarige controleur weet dat zijn ex-ploeggenoot bij United regelmatig het mikpunt is van kritiek en het met name op sociale media moet ontgelden. Schandalig, vindt Matic. "Wat mensen hem aandoen, is een ramp. Iedereen zou zijn grenzen moeten kennen, maar wat deze mensen op sociale media schrijven... Ze hebben zelf waarschijnlijk geen leven, dus schrijven ze maar slechte dingen over iemand anders."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties