Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keane ergert zich kapot aan 'respectloze' Brazilianen: 'Ik houd hier niet van'

Laatste update:

Na ieder doelpunt van A Seleção volgde een uitgebreid dansje in Stadion 974. Keane kan deze manier van juichen echter niet waarderen. "Ik vind dit echt respectloos naar de tegenstander toe. Het staat 4-0 en ze deden dit iedere keer. Bij de eerste goal vind ik het prima, maar ze doen het keer op keer. Zelfs de bondscoach deed mee." Na het waanzinnige teamdoelpunt van Richarlison liet bondscoach Tite zich verleiden tot een dansje. De 61-jarige keuzeheer bleek goed op de hoogte van de danspasjes binnen zijn selectie.

Keane maakte vervolgens de komische vergelijking met het bekende televisieprogramma Strictly Come Dancing, dat al bijna twintig jaar op de Engelse televisie te zien is. "Ik heb nooit zo veel dansjes gezien. Ik weet niet wat ik zie. Ik houd hier niet van. Dan wordt er gezegd dat het hun cultuur is, maar dit is niet goed." Souness geeft Keane gelijk. "Op deze manier is het slechts een kwestie van tijd tot iemand een van die Brazilianen doormidden schopt."

Brazilië had maandagavond in de achtste finale van het WK geen kind aan Zuid-Korea en won met 4-1. De Brazilianen wisten voor rust al vier keer het net te vinden. Vinícius Júnior, Neymar, Richarlison en Lucas Paquetá waren verantwoordelijk voor de treffers van de Goddelijke Kanaries, die het aanstaande vrijdag al opnemen tegen Kroatië in de kwartfinale. De winnaar van dat duel zal in de halve finale spelen tegen Nederland of Argentinië.

WK
Brazilië
4 - 1
Zuid-Korea

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
34
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
17
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
12
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties