Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keert clubloze Ryan Babel terug in de Eredivisie? 'Het ligt eraan'

Laatste update:

Vorige week deed Babel mee aan de benefietwedstrijd tussen de legends van Liverpool en Ajax (4-2). De 69-voudig international van Oranje zegt zelf nog geen definitief afscheid van het profvoetbal te hebben genomen.

"Op dit moment heb ik natuurlijk geen team en daarom geniet ik van mijn vrije tijd, maar ik vind voetbal nog wel heel leuk. Ik ben het dus nog een beetje aan het uitpuzzelen", legt Babel uit.

Babel geniet er nog altijd van om op het veld te staan. "Ik wil heel graag nog voetballen, maar dat is vooral omdat ik het leuk vind. Daarvoor moet je wel in een team spelen dat leuk voetbal speelt, dus niet voor elk team."

Toch kijkt Babel ook op tegen een aantal dingen uit de voetballerij. "Bij mijn laatste club vertrokken we al drie dagen voor een uitwedstrijd en we zaten soms zes uur in een bus." Eyüpspor wilde dat Babel financieel zou inleveren, maar daar ging de rechtspoot niet in mee. "Vervolgens ging de club mij saboteren."

"Dan ging ik mee naar een uitwedstrijd, maar speelde ik niet. Nou, daar ben je na drie of vier keer wel klaar mee. Het vele reizen en het weg zijn van je familie is op een gegeven moment erg moeilijk dan", aldus Babel.

NOS-verslaggever Thierry Boon adviseert Babel om terug te komen naar Nederland. "Als dat zo makkelijk was, had ik dat gedaan! Het ligt eraan. Als er een team komt waar ik me goed bij voel en waar ik plezier kan hebben, dan kan ik daar zeker over nadenken."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties