Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenzo Goudmijn: 'Hij zei dat hij mijn moeder zou neuken'

Laatste update:

"Ik wil het hier liever niet over hebben, want het is na zo'n mooie wedstrijd een beetje een smet op de avond", aldus de KPN Man of the Match. "Hij werd boos op mij omdat ik te veel aan het dribbelen was, dus ik lachte hem uit."

"Na de wedstrijd stond ik nog op het veld met El Yaakoubi en kwam hij vanuit de catacombe teruglopen om te vertellen dat ik hem binnen maar moest opzoeken en dat hij mijn moeder zou neuken", aldus Goudmijn over zijn kant van het verhaal. "Dus ik zou zeggen: 'Ga maar veilig naar huis mam!'''

"Dit soort dingen horen niet thuis op het veld", gaat Goudmijn vervolgens op serieuze toon verder. "Ik snap dat je in je frustraties zit, maar dit soort dingen moet je niet tegen mij zeggen. Ik ben geen jongen die daar voor wegloopt, dus het is maar goed dat ik werd tegengehouden. Het is slecht van mij dat ik erop in ga, maar dit is gewoon vervelend."

Goudmijn kreeg uiteindelijk een gele kaart te zien, terwijl Karim van scheidsrechter Danny Makkelie zijn tweede gele prent en dus rood ontving. Ook Excelsior-clubtopscorer Troy Parrott kreeg na afloop van de degradatiekraker rood, omdat Makkelie op het VAR-scherm had gezien dat hij Karim aan zijn oor heeft getrokken. De invaller van Volendam en zijn werkgever hebben nog niet gereageerd op het incident.

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
32
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties