Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kevin Strootman hakt knoop door wat betreft mogelijke terugkeer bij Sparta

Laatste update:

Gerard Nijkamp, de technisch directeur van Sparta, gaf begin juni in gesprek met RTV Rijnmond aan dat de Kasteelclub vol voor de terugkeer van Strootman ging. De 46-voudig international werd afgelopen seizoen door Olympique Marseille verhuurd aan Genoa en beschikte over een aflopend contract. De Italianen, die op de tweede plaats eindigden in de Serie B en daardoor promoveerden, hebben Strootman nu kunnen overtuigen om te blijven. De linkspoot heeft een contract getekend bij Genoa, al is niet duidelijk tot wanneer die verbintenis loopt.

"Het is belangrijk om te melden dat we Strootman hebben overtuigd om te blijven", zegt Blazquez. "Dat was niet zo makkelijk als je misschien zou denken. Het is voor ons ontzettend belangrijk om Kevin bij de selectie te hebben. Hij heeft ons zoveel gegeven." Strootman kwam afgelopen seizoen tot 31 wedstrijden in het shirt van Genoa, waarin hij twee doelpunten maakte. De middenvelder, die in Nederland naast Sparta ook uitkwam voor FC Utrecht en PSV, kende zijn beste tijd in Italië bij AS Roma. Die club betaalde in de zomer van 2013 ruim achttien miljoen euro aan PSV voor zijn diensten. Strootman kwam tot 131 optredens in het shirt van de Romeinen.

Het aanblijven van Strootman in Italië is dus een flinke aderlating voor Sparta, dat had gehoopt op zijn komst. De spelmaker liep op 1 juli uit zijn contract bij Marseille, waardoor Sparta besloot om de stoute schoenen aan te trekken, zo vertelde Nijkamp eerder. "Voor de wedstrijd tegen Feyenoord hebben we een gesprek gehad, Manfred (Laros, algemeen directeur van Sparta, red.), Kevin en ik. Dat was op zich een heel goed gesprek. We hebben het plan gepresenteerd, hoe wij hem zien als speler, en ook een doorkijk naar de toekomst. Het is aan Kevin wanneer hij besluit om weer thuis te komen. Voor ons het liefst eergisteren, maar daar moeten we geduld mee hebben."

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
0
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties