Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kidnappers ontvoeren ouders Luis Díaz, moeder in veiligheid gebracht

Laatste update:

Het incident vond plaats in Díaz' geboorteplaats Barrancas in La Guajira, waar zijn ouders nog altijd woonachtig zijn. Volgens berichtgeving in Colombiaanse media werd het stel in hun voertuig staande gehouden door gewapende mannen op motoren.

Bronnen zeggen dat de ontvoerders het busje waarin de ouders zaten overnamen en vluchtten. Weekblad Semana schrijft dat kolonel Geovanni Cristancho, directeur van de nationale politie in Gaula, is afgereisd naar de noordelijke regio van het land om leiding te geven aan de zoek- en reddingsactie.

Volgens verschillende Colombiaanse media is de moeder inmiddels in veiligheid gebracht door de politie. Naar de vader, die wordt vastgehouden door gewapende mannen, wordt nog altijd met man en macht gezocht. Op beelden is te zien hoe de politie het huis van de ouders bewaakt in Barrancas.

De politie werkt samen met het leger om de verblijfplaats van de vader en de ontvoerders te identificeren. Vanaf het moment dat de ontvoering bekend werd, werd een gespecialiseerd team van het Technische Onderzoekskorps en legereenheden op touw gezet om de exacte locatie te achterhalen.

Tegenstrijdige berichten, waaronder dat de ouders van Díaz tijdens het kijken van een voetbalwedstrijd in een busje zouden zijn gedwongen door gewapende mannen, zouden het onderzoek kunnen compliceren. De politie houdt rekening met verschillende scenario's, zo benadrukt het.

Liverpool speelt zondagmiddag om 15.00 uur de thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest. Het is niet bekend wat de ontvoering betekent voor de inzetbaarheid van Díaz. Afgelopen weekend deed de aanvaller tachtig minuten mee in de stadsderby tegen Everton (2-0 winst). Díaz heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de situatie.

Meer nieuws

Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
0
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
1
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto'
0
'Voormalig Feyenoorder stuurt tweelingbroer om te spelen bij Dinamo Bucharest'
5
'Ajax komt er niet uit met Chivu, maar komt dichter bij akkoord met Farioli'
23
Bayer Leverkusen maakt er vijf en breidt ongeslagen reeks uit naar vijftig (!)
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties