Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Saudi-Arabische bond kent geen genade en schorst Ronaldo weer voor twee duels

Laatste update:

Ronaldo was zijn frustraties niet de baas in de strijd om de Saudi Super Cup. Zijn ploeg stond na 86 minuten met 2-0 achter en hij deelde vervolgens recht voor de neus van de scheidsrechter een duw met zijn elleboog uit aan Al-Hilal-back Ali Al-Bulaihi.

Na afloop van het duel liet Al-Nassr-trainer Luís Castro zich uit over het incident. Hij zei dat Al-Bulaihi zich aanstelde voor de neus van de scheidsrechter en vond de rode kaart dan ook niet terecht.

Al-Nassr ging in beroep tegen de twee duels, maar dat is dus tevergeefs geweest. De twee wedstrijden schorsing voor Ronaldo blijven dus staan. De 39-jarige spits mist hierdoor de duels met Al-Fayha en Al-Khaleej.

Ronaldo maakte nadat hij van het veld werd gestuurd ook nog een cynisch gebaar richting de scheidsrechter. De voormalig speler van onder meer Real Madrid en Manchester United moet hierdoor een boete van 5500 euro betalen.

Al-Nassr komt ook nog uit in de King's Cup. Om taferelen als in de wedstrijd tegen Al-Hilal te voorkomen, heeft Al-Nassr een speciaal verzoek gedaan. De club voelt zich te veel benadeeld door scheidsrechters uit Saudi-Arabië en wil voor de King's Cup graag een buitenlandse arbiter.

Het is niet de eerste keer dat Ronaldo de mist ingaat in Saudi-Arabië. Eerder maakte hij bij het vieren van een treffer een obsceen gebaar richting het publiek. Toen werd hij ook al voor twee duels geschorst.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties