Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp gepikeerd: 'Volgend seizoen mogen ze dat in de Championship doen'

Laatste update:

Bij Sky Sports wordt Klopp gevraagd of hij de remise wijt aan het grasveld. "Het is duidelijk dat jij nooit hebt gevoetbald. Het maakt enorm veel uit", reageert de trainer van de halve finalist van de Champions League. "Op zo'n droog veld kan je de bal nog geen drie tot vier meter vooruit spelen. Iedere ploeg die graag voetbalt heeft daar last van. Als de bal voortdurend in de lucht is, dan heb je geen nat veld nodig. Maar we moeten hiermee proberen om te gaan. Volgend jaar kunnen ze met een droog veld in de Championship spelen. Dat is hoe het is."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

Ook op de website van Liverpool doet Klopp zijn beklag. Behalve van het veld baalt Klopp ook van de speelstijl van West Bromwich. "Als je een Premier League maakt waarin alleen standaardsituaties toegestaan zijn, dan zou West Bromwich niet degraderen. Want daar zijn ze heel goed in. We hebben 75 minuten vrij goed verdedigd en standaardsituaties waren de enige oplossing die ze hadden. Het is altijd lastig om Salomón Rondón te verdedigen, zeker met Jay Rodriguez eromheen. Maar de jongens hebben het goed gedaan."

"We kwamen op voorsprong, maar het veld werd alsmaar droger. Dat is geen voordeel voor de voetballende ploeg. Je kon het effect goed zien bij de tweede grote kans van Danny Ings", aldus de trainer van Liverpool. Zijn ploeg staat derde in de Premier League, met drie punten achterstand op Manchester United en drie punten voorsprong op Tottenham Hotspur. Beide concurrenten hebben nog een duel tegoed. Liverpool richt het vizier nu op de halve finale van de Champions League tegen AS Roma van dinsdag.

-
Snap je de frustratie van Jürgen Klopp?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties