Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp kijkt zelf graag naar zes teams: 'Ze spelen indrukwekkend voetbal'

Laatste update:

"Daarnaast kijk ik nog naar drie teams: Manchester City, Barcelona en Tottenham Hotspur. Daar kijk ik graag naar", verzekert Klopp, die met Liverpool in de Premier League een punt minder heeft dan regerend landskampioen Manchester City. Tottenham is de laatste jaren tot een rivaal voor een plek in de top vier uitgegroeid.

Meer: Carragher onthult opvallende actie van Jordan Henderson: ‘Hij is zichzelf niet’

"Ik vind het ook leuk om naar wedstrijden van Werder Bremen te kijken, maar ook naar Mainz. Op de eerste plaats omdat ik nog steeds een band met hen heb en ik denk dat het indrukwekkend is hoe ze onder Sandro Schwarz spelen." Mainz neemt momenteel een twaalfde stek in de Bundesliga in.

Klopp staat met Liverpool in de halve finales van de Champions League dus tegenover een van de teams waar hij graag naar kijkt. "Ik heb heel vaak tegen Real Madrid gespeeld, maar nog nooit tegen Barcelona. Je wilt weten wat er mogelijk is. Het fijne wat betreft spelen tegen een club als Barcelona is dat je nooit favoriet bent. De uitdaging aangaan, wellicht dingen anders doen dan anderen, dat is aantrekkelijk. Maar ik heb nog geen concrete plannen."

Denk jij dat Liverpool de finale van de Champions League gaat bereiken?

Meer nieuws

'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
10
Messi verschijnt in trailer Bad Boys-film en spreekt een paar woorden Engels
4
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor 2024/25!
0
Vertrekt André Ramalho bij PSV? Viervoudig landskampioen toont interesse
7
Viertal ex-Eredivisie-spelers opgenomen in eerste EK-selectie ooit van Servië
5
Driessen toegesproken in Oranjezomer: 'Jij bent de grootste azijnzeiker...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties