Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Knotsgekke ontknoping bij voetbalgevecht tussen Liverpool en Newcastle

Laatste update:

Liverpool en Newcastle gaven elkaar geen tijd om te wennen aan de intensiteit. Alexander-Arnold kreeg na vijf minuten al een gele kaart en had er daarna misschien wel met een tweede gele kaart vanaf moeten worden gestuurd. De scheidsrechter spaarde de Engelsman echter, waardoor Liverpool door mocht spelen met elf man. Diezelfde Alexander-Arnold mocht weliswaar blijven staan, maar beging vervolgens een enorme blunder. Hij liet een terugspeelbal van Mohamed Salah onder zijn voet doorglippen, waardoor Gordon alleen op de doelman afkon en 1-0 maakte.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot

Een aantal minuten later werd Alexander Isak weggestuurd door Gordon. De Zweedse spits leek op weg naar 2-0, maar werd aangetikt door Van Dijk. De Liverpool-captain kreeg zijn eerste rode kaart in dienst van the Reds en werd na 28 minuten gesommeerd om het veld te verlaten. Na de rode kaart van Van Dijk had Liverpool weinig meer in te brengen. Dankzij een weergaloze redding van Alisson Becker op een uithaal van Miguel Almirón bleef het bij 1-0.

In de tweede helft vergat Newcastle de genadeklap aan Liverpool uit te delen. De ploeg van manager Eddie Howe kreeg via Gordon en Almirón een aantal kleine kansjes op de tweede treffer, maar echte grote kansen wisten the Magpies niet te creëren. Tot de 75e minuut: Almirón dribbelde van rechts naar binnen en haalde hard uit met links. Zijn poging spatte echter uiteen op de paal.

Tien minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd deed Liverpool dan toch het onmogelijke. De ploeg van Jurgen Klopp had nog geen kans gekregen, maar Nuñez kreeg de bal met een gelukje mee en schoot knap de 1-1 tegen de touwen. Bondscoach Ronald Koeman, aanwezig bij het duel op St. James' Park, zag vijf minuten voor tijd Sven Botman het veld geblesseerd verlaten. In de slotfase probeerde Newcastle nog wel aan te dringen, maar de winnende treffer werd gemaakt door diezelfde Nuñez. Hij kreeg de bal in de diepte van Salah en rondde op identieke wijze af en besliste het duel tegen alle verhoudingen in: 1-2.

Premier League
Newcastle United
1 - 2
Liverpool

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties