Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Koeman wilde niet meer met mij samenwerken. Geen idee waar dat aan lag'

Laatste update:

De 35-jarige Lens heeft inmiddels meer dan vijfhonderd duels in het betaald voetbal achter zijn naam staan. In het verleden kwam hij onder meer uit voor NEC, AZ en PSV. Bij deze clubs heeft hij onder enkele grote Nederlandse trainers mogen spelen. In de ogen van Lens is Van Gaal de beste trainer die hij heeft gehad op tactisch gebied. "Maar degene waar ik de beste band mee had, dat waren Mario Been en Dick Advocaat."

Met Koeman, die Lens in 2009 een half jaar trainde bij AZ, kon de aanvaller minder goed overweg. "Ik had het niet zo op Ronald Koeman en volgens mij had hij het ook niet zo op mij. Ik kon in dat jaar goede cijfers overleggen, zeker als jeugdproduct van AZ. Ik zou eigenlijk weleens van hem willen weten hoe dat zo tussen ons gelopen is. Koeman werd in juli 2009 aangesteld. Naar mijn idee was er niks aan de hand."

"Net voor de winter gaf hij aan dat er enkele spelers mochten vertrekken óf dat hij niet meer met deze spelers wilde samenwerken", vervolgt Lens. "Daar was ik er één van. Waar dat aan lag, dat wil ik eigenlijk wel van hem weten. Dat is er niet meer van gekomen. Kort daarna werd Koeman ontslagen en alle drie de andere spelers waar hij niet meer mee wilde samenwerken waren basisspelers en die hebben ook na het vertrek van Koeman goed gepresteerd. Ik was het niet helemaal eens met zijn keuze, maar hij zal misschien zijn redenen hebben gehad dat hij me destijds weg wilde hebben."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties