Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Komst van Lozano heeft direct groot gevolg: contractontbinding bij PSV

Laatste update:

El Ghazi kan nu dus met een transfervrije status rustig op zoek gaan naar een volgende club. Met Lozano en Noa Lang trokken de Eindhovenaren twee nieuwe vleugelspelers aan. Op rechts heeft El Ghazi door de aanwezigheid van Lozano en Bakayoko weinig perspectief op speeltijd. Ook de linkerflank is met Lang, Yorbe Vertessen en eventueel zelfs Ismael Saibari goed bezet. In de punt van de aanval heeft Bosz de beschikking over Luuk de Jong en Ricardo Pepi.

Daarom is in goed overleg door beide partijen besloten om uit elkaar te gaan. Het verblijf van El Ghazi in de Lichtstad blijft daardoor beperkt tot slechts één seizoen. Hij vertrekt met twee nieuwe toevoegingen aan zijn prijzenkast, daar hij met PSV de TOTO KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal won. El Ghazi speelde uiteindelijk 33 wedstrijden in de hoofdmacht van de nummer twee van afgelopen seizoen. Daarin scoorde de 28-jarige aanvaller negen doelpunten en fungeerde hij twee keer als aangever.

Zo is het een zeer drukke laatste dag van de transferwindow voor PSV geweest. Naast de ontbinding van het contract van El Ghazi, werd de komst van Lozano en de huurtransfer van Armel Bella-Kotchap wereldkundig gemaakt. Daarnaast is Ibrahim Sangaré op weg naar Nottingham Forest, hoewel die transfer nog officieel bevestigd moet worden. Verder werd duidelijk dat Fofana komend seizoen verhuurd wordt aan Vitesse en dat Sambo ondanks de belangstelling van onder andere FC Twente en Stade Rennes bij PSV blijft.

Meer nieuws

Inter plaatst Yukinari Sugawara op het verlanglijstje voor komende zomer
1
Maurice Steijn omhelst Van Nistelrooij na heerlijke goal van zoon Sem
3
Bas Nijhuis wordt tijdens duel toegezongen en moet hard lachen om het lied
2
Sankt Pauli keert na dertien jaar afwezigheid terug naar de Bundesliga
2
Steven Bergwijn voltooit razendsnelle hattrick voor Ajax met prachtige solo
24
Ruud van Nistelrooy aandachtig toeschouwer bij Eredivisie-wedstrijd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties