Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koningin Máxima ziet toe hoe PSV de hand schudt met Amerikanen

Laatste update:

PSV en Austin hopen niet alleen in zuiver sportieve zin beter van elkaar te worden. Naast het uitwisselen van spelers en trainers zullen de clubs kijken of er ook in organisatorische zin iets te leren valt. Austin is niet de eerste buitenlandse (en zelfs Amerikaanse) club waarmee PSV een samenwerkingsverband aangaat. Afgelopen januari sloten de Eindhovenaren al een officieel partnership met Club Deportivo Guadalajara (in de volksmond bekend als Chivas Guadalajara).

Máxima, die zonder de van een longontsteking herstellende koning Willem-Alexander naar de Verenigde Staten is afgereisd, had lovende woorden over voor Austin FC. "Wat me opvalt is hoe veel connecties er zijn tussen Austin en Nederland", laat de koningin optekenen in een officieel bericht van het Koninklijk Huis. "Niet alleen in het team (voormalig Ajacied Danny Hoesen is spits van de Texanen; de in Nederland geboren Marius Haas is investeerder in de club, red.), maar ook in het stadion. Jullie onverwoestbare veld is het resultaat van een samenwerking met SGL: een Nederlands bedrijf dat begon met het kweken van rozen, maar ontdekte dat zijn kennis over lichtgebruik bij plantengroei ook toegepast kon worden in de sportwereld. En het is geweldig om zulke dichte samenwerking en vriendschap tussen Austin en PSV te zien."

Austin, dat momenteel tweede staat in de Western Conference van de MLS, toont zich eveneens verheugd met de samenwerking. "We zijn enorm opgetogen om samen te gaan werken met een club die wereldwijd zo gerespecteerd wordt als PSV. Samenwerken en het delen van ideeën over spelers- en trainersontwikkeling gaat beide clubs ongetwijfeld voordeel opleveren." Het Eindhovens Dagblad weet dat PSV ook in Hongarije nog op zoek is naar een dergelijke partner. Daarbij denkt de club eraan om ambassadeurs in te zetten; de naam van ex-speler Atiba Hutchinson is in dat verband al gevallen.

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
9
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
7
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties