Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay tegen Slot: 'Had je dan niet een meer capabele doelman moeten halen?'

Laatste update:

"Voor ons is het een hele specifieke positie", opent Slot zondag zijn analyse over het keepersgilde van Feyenoord. "Als je een rechtsback mist, stel je een andere rechtsback op. En anders stel je een middenvelder op die daar kan spelen, of een verdediger. Dat is met de keeperspositie natuurlijk niet zo. We hebben met Kostas (Lamprou, red.) een keeper aangetrokken die we heel duidelijk als derde keeper zien. Je weet hoe belangrijk wij het trainingsveld vinden, en daar speelt Kostas een heel belangrijke rol", is de Feyenoord-coach complimenteus richting de Griekse goalie.

Meer: Feyenoord wint met 1-3 en stelt kampioensfeest PSV nog even uit | Hoop op oproep van Koeman nog niet opgegeven: ‘Maar ik heb nog niets gehoord’

"Want een keeper is er op trainingen niet alleen om ballen tegen te houden. Hij is er ook om mee te voetballen", zo verduidelijkt Slot zijn filosofie voer doelmannen. Kraay junior is nog steeds niet helemaal overtuigd. "Had je dan niet een meer capabele doelman moeten halen dan Lamprou, als je hem niet doorschuift?", krijgt Slot voorgelegd. "Dat is wel een interessante ontwikkeling die Feyenoord heeft doorgemaakt, met name financieel", gaat de trainer in op de vraag. "Toen ik kwam, hadden we hier Marsman en Bijlow en moesten we vanwege bezuinigingen een goedkopere tweede keeper zoeken. En dat is met Marciano gebeurd toen. Maar die kostte ons punten in de ArenA, toen we nog maar vijf punten achter Ajax stonden."

"Dat hebben we opgelost door afgelopen seizoen al een sterkere tweede keeper (Wellenreuther, red.) te halen", vervolgt Slot. "En nu is het zaak, omdat Justin er misschien toch weer voor langere tijd uit is, om kritisch te kijken naar of we nog een derde keeper moeten hebben. Ik denk niet dat ik dat Lamprou moet uitleggen, omdat hij weet dat hij als derde keeper gekomen is. En ik heb zelfs tegen hem gezegd dat het geen uitgemaakte zaak is dat wij elke wedstrijd met drie keepers aangaan. Dat het ook zo kan zijn dat ik een keer twee keepers meeneem en een extra veldspeler."

Eredivisie
Feyenoord
6 - 1
Almere City FC
Moet Feyenoord een nieuwe keeper aantrekken?

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
4
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties