Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kramer neemt hattrick op zich in Rotterdamse derby

Laatste update:

Vorig seizoen scoorde Feyenoord in totaal acht keer in de twee derby's die het uitvocht met Excelsior en zaterdag lag de bal er al vroeg in. Na anderhalve minuut probeerde Simon Gustafson laag binnen te schieten op een pass van Eljero Elia, maar de bal caramboleerde via de voet van Tom Muyters omhoog, zo in het gezichtsveld van Kuyt. De aanvoerder kopte meteen raak en bezorgde Feyenoord zo een droomstart op Woudestein. Daarna controleerden de bezoekers uit 'Zuid' de wedstrijd en kwamen er kansen op de 0-2.

Sven van Beek schoot over vanaf de rand van de zestien meter en Kuyt claimde vergeefs een penalty toen hij de bal tegen Bas Kuipers' hand schoot, maar kans drie ging wel tegen de touwen. Rick Karsdorp loste met zijn zwakkere linkerbeen een mislukt schot op het doel van Excelsior en omdat Kramer de bal met het hoofd toucheerde was Muyters kansloos op de inkomende bal. Tussendoor had Excelsior via Tom van Weert de paal getroffen en voor rust kwam men nog terug tot 1-2 dankzij Daryl van Mieghem.

Hij schoot binnen na een voorzet van Jeff Stans vanaf de flank en hoewel velen bij Feyenoord appelleerden voor buitenspel, keurde Eric Braamhaar de goal goed. Vlot daarna brak de rust aan en in de tweede helft duurde het tien minuten voor er weer een doelpunt viel in Rotterdam-Kralingen. Eerst voorkwam Kenneth Vermeer van dichtbij dat Van Weert kon scoren en daarna maakte Kramer zijn tweede van de avond. Weer was het voorwerk van Karsdorp, die dit keer de volmaakte voorzet gaf. Kramer kopte hard binnen en scoorde voor de negende keer in 2015 met het hoofd: meer dan wie dan ook, berekende Opta.

In de harde wind en striemende regen probeerden Excelsior en Feyenoord het zo goed mogelijk te doen, maar kort na de aanvallende wissels die Fons Groenendijk doorvoerde gooide Kramer de wedstrijd echt in het slot. De lange spits profiteerde van een slechte terugspeelbal van Adil Auassar op Muyters en strafte het af met zijn derde van de avond (1-4). Kramer staat nu op acht goals voor Feyenoord in de Eredivisie: zeven daarvan maakte hij in uitwedstrijden. De laatste van de avond was het niet op Woudestein, want op aangeven van Kevin Vermeulen maakte Van Weert in minuut 86 nog beheerst Excelsiors tweede. Veel had de club er alleen niet meer aan. Bilal Basacikoglu kwam wat geluk tekort in de absolute slotfase, toen hij de bal op de kruising joeg.

Eredivisie
Excelsior
2 - 4
Feyenoord
Michiel Kramer zal dit seizoen de twintig goals halen bij Feyenoord

Meer nieuws

Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
0
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties