Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuijt boekt eerste grote succes in trainerscarrière en promoveert met Beerschot

Laatste update:

Op bezoek bij Oostende werd met 1-2 gewonnen. Via Thibaud Verlinden en D'Margio Wright-Phillips kwam de ploeg van Kuijt op een 0-2 voorsprong. De tegentreffer van Zach Medley halverwege de tweede helft maakte het nog wel even spannend. In de blessuretijd dacht Oostende zelfs de gelijkmaker binnen te hebben gewerkt, maar dat doelpunt werd afgekeurd.

Kuijt stapte vlak na de winterstop in bij Beerschot, waar hij de opgestapte Andreas Wieland opvolgde. De Oostenrijker liet zijn contract ontbinden, vanwege onder meer een gebrek aan vertrouwen in de clubleiding.

Op het moment van instappen van de Katwijkse oefenmeester stond Beerschot bovenaan in de Challenger Pro League, het tweede niveau van België. In de tien wedstrijden onder leiding van Kuijt werden er slechts twee verloren.

De doelstelling van promoveren naar de Jupiler Pro League kwam daarmee dus nauwelijks in gevaar voor Kuijt, die bij zijn vorige trainersklus bij ADO Den Haag nog weinig indruk wist te maken. In België lijkt hij nu dus beter op zijn plek.

Met de overwinning op Oostende heeft Beerschot ook een hele grote stap gezet richting het kampioenschap in de Challenger Pro League. De ploeg van Kuijt staat stevig aan kop met een voorsprong van vijf punten op naaste belager Dender.

Volgende week kan Kuijt het kampioenschap dus binnenhalen als het op bezoek gaat bij SK Beveren, de nummer acht van de competitie. Beveren is in handen van dezelfde eigenaar als die van ADO Den Haag, waar Kuijt vorig seizoen voor de winterstop werd ontslagen.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
347
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties