Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kylian Mbappé wil speler met zich meenemen: Real Madrid stemt in met eis'

Laatste update:

Vorige week kwam Marca met de primeur dat Mbappé reeds een langdurig contract heeft ondertekend in Madrid. Hoewel dat nieuws nog niet is bevestigd, lijkt het erop dat niets de transfervrije overgang nog gaat tegenhouden. Volgens El Chriniguito heeft Real Madrid inmiddels ingestemd met een nieuwe eis van Mbappé: ook broertje Ethan moet gecontracteerd worden.

Ethan als bankzitter, tijdens een bekerduel van PSG.

De broers worden beiden vertegenwoordigd door hun moeder, zaakwaarneemster Fayza Lamari. Ethan Mbappé maakt dit jaar regelmatig deel uit van de hoofdmacht van PSG. Zo traint de middenvelder iedere dag mee met de selectie en kwam hij zelfs in drie officiële duels in actie namens les Parisiens.

Kylian Mbappé wil met zijn broer blijven spelen en dus moet Real Madrid ook de Franse jeugdinternational contracteren. Voor de Koninklijke is dat geen probleem, daar de linksbenige controleur eveneens te boek staat als een groot talent. Volgens Transfermarkt is de tiener momenteel 500.000 euro waard.

Real Madrid kan Ethan Mbappé net als Kylian transfervrij overnemen van PSG. Dat zal echter wel gepaard gaan met hoge salariseisen en een absurd bedrag aan tekengeld. Kylian Mbappé droomt er al jaren van in Madrid aan de slag te gaan en ziet die wens binnen enkele maanden in vervulling gaan.

Ethan Mbappé is het acht jaar jongere broertje van Kylian, die als defensieve of controlerende middenvelder speelt. De afgelopen jaren maakte hij indruk in de jeugdopleiding van PSG, waar hij samenspeelde met revelatie Warren Zaïre-Emery. Ethan Mbappé liet de afgelopen twee seizoenen in de Youth League zien dat hij net als zijn broer een groot potentieel heeft.

De gebroeders Mbappé kunnen de Franse enclave in Estadio Santiago Bernabéu nog meer uitbreiden. De Spaanse grootmacht heeft met Ferland Mendy, Aurélien Tchouaméni en Eduardo Camavinga reeds drie internationals onder contract staan.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties