Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

La Gazzetta dello Sport plaatst 'topprioriteit' Tijjani Reijnders op voorpagina

Laatste update:

Reijnders en Musah zijn de twee absolute topprioriteiten van i Rossoneri. Donderdag maakte de roze sportkrant het salaris dat Reijnders kan verdienen al bekend: de geboren Zwollenaar kan 1,7 miljoen euro per jaar verdienen met een contract voor de komende vijf seizoenen. Het medium verwacht echter wel dat er 'complexe onderhandelingen' met de Alkmaarders voor de deur staan voor Milan. De Milanezen zijn bereid om twintig miljoen euro voor de 24-jarige spelverdeler te betalen.

Dat er zware onderhandelingen voor de deur staan, blijkt ook uit het feit dat Max Huiberts, technisch directeur van AZ, dinsdag in gesprek met Voetbal International aangaf dat het de bedoeling is dat Reijnders in Alkmaar blijft spelen. "We hebben niet voor niets zijn contract opengebroken en verlengd tot medio 2027. Hij heeft zichzelf duidelijk in de kijker gespeeld van een aantal grote clubs, maar het is de insteek dat hij bij ons blijft spelen."

Naast Reijnders en Musah heeft de club uit Milaan nog meer transferdoelwitten vastgesteld. Iets minder hoog op het lijstje staan namen als Gianluca Scamacca (West Ham United), Álvaro Morata (Atlético Madrid), Samuel Chukwueze (Villarreal) en Christian Pulisic (Chelsea). Eerder deze transferperiode werd Ruben Loftus-Cheek al voor ongeveer twintig miljoen euro definitief overgenomen van Chelsea.

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties