Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lacazette reageert via Twitter op vermeende ruzie met Bosz

Laatste update:

In de rust van de met 0-2 gewonnen oefenwedstrijd zou het tot een woordenwisseling zijn gekomen tussen Lacazette en Bosz. "Sinds enkele weken begrijpen sommige spelers niet alle instructies van de Nederlandse coach of zijn spelplan", aldus Foot Mercato. "Bosz vroeg Lacazette zich te positioneren op een plek waar hij zich niet aan hield." Naar verluidt kreeg de Fransman bijval van zijn ploeggenoten. Even daarvoor had Lacazette op een 0-1 voorsprong gezet met een knap schot van afstand.

Meer: Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco

Volgens Lacazette is van onenigheid geen sprake geweest. De aanvaller drukte zich op Twitter uit door de vermeende leugens aan de kaak te stellen met smileys met groeiende neuzen, als verwijzing naar Pinokkio, de beroemde houten pop wiens neus groeit als hij liegt. "Waaaaaaaw", luidt de begeleidende tekst. Bosz kan geen onrust gebruiken in de kleedkamer. Er is de oefenmeester veel aan gelegen om te presteren dit seizoen.

Afgelopen seizoen eindigde de voormalig oefenmeester van Ajax teleurstellend als achtste, waardoor de club dit seizoen niet uitkomt in Europees verband. De terugkeer van Lacazette moet Lyon weer kleur op de wangen geven. Ook het aantrekken van Corentin Tolisso zorgt voor hoop bij de achterban van de Franse club. Daarnaast verzekerde Bosz zich van Johan Lepenant en Nicolás Tagliafico, die werd overgenomen van Ajax. Voor Lyon begint het seizoen op 5 augustus met een thuiswedstrijd tegen Ajaccio.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties