Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

LaLiga-smaakmaker Nico Williams kan rekenen op interesse van Engelse topclub

Laatste update:

Williams kon vorig jaar rekenen op interesse van FC Barcelona, dat hoopte Williams in de zomer van 2024 te verleiden tot een transfervrije overstap naar Spotify Camp Nou. Williams verlengde zijn contract echter tot medio 2027, waardoor Barcelona op financieel vlak buitenspel werd gezet.

Williams heeft wel een vertrekclausule in zijn nieuwe verbintenis laten opnemen. Voor een gelimiteerde transfersom van ongeveer vijftig miljoen euro kan de 21-jarige Spanjaard, die op beide flanken uit de voeten kan, vertrekken uit San Mamés. Een bedrag dat voor (top)clubs in de Premier League vrij makkelijk op te hoesten valt.

Williams, die bij Athletic Club samenspeelt met zijn broer Iñaki Williams, maakt dit seizoen grote indruk. De elfvoudig international van Spanje was dit seizoen tot dusver goed voor zes treffers en elf assists in alle competities. Onlangs was hij nog ongrijpbaar voor Atlético Madrid, dat mede door een treffer en een assist van Nico Williams werd weggespeeld door Athletic Club (3-0).

Chelsea is onder de indruk geraakt van de bij vlagen ongrijpbare vleugelspeler. Wel ligt de prioritiet van the Blues nog altijd bij het vastleggen van een nieuwe spits. Victor Osimhen (Napoli) en Benjamin Sesko (RB Leipzig) gelden als voornaamste kandidaten om in de aanstaande transferperiode de overstap naar Stamford Bridge te maken.

De mogelijke komst van Williams heeft mogelijk gevolgen voor Raheem Sterling en Mykhaylo Mudryk, die de hooggespannen verwachtingen vooralsnog niet waar hebben kunnen maken. Beide spelers spelen, net als Williams, voornamelijk als linksbuiten.

Vorig jaar meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano al dat Williams hoog op het verlanglijstje van Chelsea staat. Toen kozen de Londenaren er echter voor om vol voor Cole Palmer te gaan. De Engelsman maakt een uitstekende indruk in zijn eerste seizoen voor Chelsea. Ook Michael Olise van Crystal Palace stond vorig jaar zomer nog hoog op het verlanglijstje van Chelsea. Of dat nog steeds het geval is, is vooralsnog onbekend.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
8
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
51
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties