Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Holstein Kiel schrijft historie met eerste promotie naar de Bundesliga ooit

Laatste update:

Bijzonderheden:


Kiel kende een absolute droomstart in het eigen Holstein-Stadion. Tom Rothe had in de tweede minuut een uitstekende voorzet in huis, waar Benedikt Pichler dankbaar zijn hoofd tegenaan zette: 1-0. Een handsbal van Patrick Erras leek Düsseldorf vlak daarna een strafschop op te leveren, maar na een VAR-check ging het feestje voor de bezoekers toch niet door.

Kiel kwam voor rust dicht bij de 2-0 via Alexander Bernhardsson, die zijn inzet ternauwernood naast zag gaan. Twintig minuten voor tijd kreeg Düsseldorf alsnog een strafschop. Christos Tzolis, die vorig seizoen nog een half jaar op huurbasis voor FC Twente uitkwam, benutte het buitenkansje: 1-1.

In de slotfase werd er niet meer gescoord, waarmee een historische promotie een feit werd voor Kiel. Düsseldorf, dat minimaal derde eindigt, maakt ook nog volop kans op promotie. De ploeg gaat met een derde plaats een promotie/degradatie-play-off spelen tegen de nummer zestien uit de Bundesliga. Momenteel bekleedt FC Union Berlin, dat dit seizoen nog Champions League-voetbal speelde, die plek.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup
0
De Vrij trouwt met Doina Turcanu; Oranje-internationals aanwezig bij bruiloft
1
'Al-Hilal wil nooit eerder vertoonde operatie uitvoeren met bombastisch effect'
22
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kenneth Perez fileert Marco van Basten zonder specifiek zijn naam te noemen
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties