Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leeds wil na succes met Kristensen opnieuw verdediger met verleden bij Ajax

Laatste update:

Volgens Romano gaat het om een vaste transfersom van elf miljoen euro, waarna Salzburg middels bonussen nog vijf miljoen euro extra kan gaan verdienen aan de linkspoot. In de Red Bull Arena is Wöber de aanvoerder en daarmee een belangrijke schakel voor de Oostenrijkse koploper. Op Transfermarkt.com vertegenwoordigt de verdediger, die bij Salzburg tot medio 2025 vastligt, overigens een marktwaarde van twaalf miljoen euro.

Salzburg nam Wöber in 2019 voor zo'n tien miljoen euro over van Sevilla, waar hij slechts in acht officiële duels in actie kwam. Tussen 2017 en 2019 stond de mandekker onder contract bij Ajax, waar hij nooit wist uit te groeien tot een vaste waarde. Uiteindelijk speelde Wöber slechts 39 wedstrijden in Amsterdamse dienst, om vervolgens roemloos naar Spanje te vertrekken. Wöber leverde Ajax met zijn transfersom overigens wel een winst van twee miljoen euro op.

In Salzburg wist Wöber het plezier in voetbal weer helemaal terug te vinden. In de afgelopen drie seizoenen won hij telkens de dubbel met die Roten Bullen. Ook maakt Wöber inmiddels vast deel uit van de selectie van Oostenrijk, nadat hij jaren niet geselecteerd werd. De teller staat inmiddels op 125 wedstrijden in dienst van Salzburg, waarin Wöber goed was voor negen treffers en negen assists. Leeds hoopt hem deze winter te herenigen met Rasmus Kristensen, die afgelopen zomer dezelfde transfer maakte en het uitstekend doet.

Had Ajax spelers als Kristensen en Wöber vaker de kans moeten geven?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
6
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
9
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties