Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leicester City doet na 'benenbreker' en vijfklapper nog steeds bovenin mee

Laatste update:

Het meest besproken moment van de wedstrijd vond plaats op slag van rust. Isaac Hayden beging een onbesuisde en gevaarlijke tackle op Dennis Praet en werd weggestuurd met een rode kaart. Op dat moment leidde Leicester City al met 1-0, dankzij een treffer van Ricardo Pereira na een kwartier spelen. De Portugees mocht ongehinderd opstomen op de helft van Newcastle en reikte tot aan het strafschopgebied. Vlak daarbuiten mikte hij met zijn linkerbeen in de verre hoek: 1-0. Leicester had in de eerste helft een overwicht qua balbezit, maar veel grote kansen kwamen er niet.

Tegen tien man werd het voor de ploeg van Rodgers een stuk makkelijker. In een tijdsbestek van elf minuten breidde de gastheer de marge uit naar 4-0. Eerst was het de beurt aan Jamie Vardy, die werd gelanceerd door een behendige boogbal van Harvey Barnes en vervolgens doelman Martin Dúbravka verschalkte in de korte hoek. Een ongelukkig moment van Paul Dummett, die een voorzet van Praet onbedoeld in zijn eigen doel werkte, betekende de 2-0. Vardy prikte daarna zijn tweede doelpunt van de middag binnen, door van dichtbij raak te koppen.

Het numeriek overwicht van Leicester was duidelijk merkbaar op het veld. Het was vooral de vraag hoeveel doelpunten er nog bij zouden komen. The Foxes oogden comfortabel aan de bal, terwijl Newcastle zich moest beperken tot verdedigen. Leicester creëerde weinig grote kansen meer in de slotfase, maar sloeg vlak voor tijd toch nog eenmaal toe via Wilfred Ndidi. De landskampioen van 2016 staat nu op veertien punten uit de eerste zeven duels.

-
Eindigt Leicester City dit seizoen bij de bovenste zeven clubs in de Premier League?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties