Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Levante gaat klacht indienen tegen Barcelona: 'Dit is niet makkelijk voor ons'

Laatste update:

Chumi deed in het met 2-1 verloren duel 58 minuten mee en werd daarna vervangen door Clément Lenglet. Hij was op dat moment echter geschorst vanwege kaartenlast bij Barcelona B. Levante houdt vast aan artikel 56.3 waarin staat dat een speler voor geen enkel elftal van dezelfde club mag uitkomen zolang de schorsing in de competitie waarin de kaartenlast is opgebouwd, niet ten einde is.

Barcelona is echter van mening, op basis van een communiqué dat in november de ronde deed, dat een dergelijke schorsing alleen voor competitieduels van een elftal van de club in dezelfde periode van toepassing is als het een opeenstapeling van kaarten betreft en niet om een rode prent gaat. De Catalanen waren naar eigen zeggen ervan overtuigd dat Chumi zodoende afgelopen zondag tegen Eibar niet had mogen meedoen. Ongeacht het resultaat van de return van vanavond in het Camp Nou zal de zaak vrijdag worden behandeld.

"Dit is voor ons geen makkelijke situatie", benadrukte Catalán donderdagavond vlak voor het weerzien met Barcelona. "Sportmensen willen binnen de lijnen resultaat behalen. We gaan in het Camp Nou proberen om een ronde verder te komen. Logischerwijs hebben we heel de middag met onze juridische afdeling samengezeten. Wat er ook vanavond gebeurt, we gaan morgen sowieso een aanklacht indienen bij de voetbalbond. We zijn ervan overtuigd dat we gelijk hebben."

Wat de RFEF ook beslist, Barcelona zal volgens Spaanse media niet uit het bekertoernooi worden gezet. Levante had uiterlijk om 14.00 uur van de tweede werkdag na het duel een klacht moeten indienen. De club uit Valencia heeft als weerwoord dat men daar niet van op de hoogte was, zo schrijven lokale media.

-

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
1
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
137

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties