Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lingard maakt verrassende move compleet en wordt officieel gepresenteerd

Laatste update:

Onder meer Sky Sports wist al eerder van de transfer. "Voormalig Manchester United-vleugelspeler Jesse Lingard staat op het punt een shock move naar het Zuid-Koreaanse FC Seoul te voltooien", schreef het Britse medium afgelopen week.

De middenvelder annex aanvaller tekent in de Korea National League een contract voor twee jaar, met de optie op nog een jaar. Lingard zegt 'uit te kijken naar de ontmoeting met coach Kim Gi-dong en hoopt impact te leveren in het team'.

Daarmee komt na ruim een halfjaar een einde aan de transfervrije status van de 31-jarige Brit. In de zomer van 2023 vertrok Lingard bij Nottingham Forest, waar hij op dat moment één seizoen onder contract stond.

FC Seoul was niet de enige gegadigde voor de handtekening van de 32-voudig international van Engeland. Hij was enige tijd op proef bij het Al-Ettifaq van Steven Gerrard, maar uiteindelijk tekende hij geen contract in Saudi-Arabië.

Volgens Sky Sports kon Lingard ook kiezen voor een vertrek naar Turkije, al doet het medium geen melding over welke Turkse club in de markt was voor het jeugdproduct van Manchester United. Uiteindelijk is de keuze dus gevallen op FC Seoul.

Het wordt voor Lingard zijn eerste dienstverband buiten Engeland. Eerder stond de rechtspoot onder contract bij Manchester United, Leicester City, Birmingham City, Brighton & Hove Albion, Derby County, West Ham United en Nottingham Forest.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
3
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
7
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
14
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties