Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool moet minimaal 58 miljoen euro betalen voor negentienjarig toptalent

Laatste update:

The Athletic schrijft dat Southampton 58 miljoen euro wil toucheren voor Lavia, die nog tot medio 2027 vastligt bij the Saints. De defensieve middenvelder heeft oren naar een overstap naar Liverpool en verwacht wordt dat een persoonlijk akkoord snel bereikt zal worden. Liverpool voert deze zomer een ware renovatie door op het middenveld. De club nam al afscheid van Naby Keïta, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain en Arthur Melo. Daarnaast zijn Jordan Henderson en Fabinho dicht bij een transfer naar Saudi-Arabië.

De club van manager Jürgen Klopp wist zich wel al te versterken in de middenlinie. Zo kwam Alexis Mac Allister over van Brighton & Hove Albion en verliet Dominik Szoboszlai RB Leipzig voor een uitdaging in de Premier League. Liverpool heeft naast Lavia ook Cheickh Doucouré (Crystal Palace), Sofyan Amrabat (Fiorentina), Kalvin Phillips (Manchester City) en Ryan Gravenberch (Bayern München) op het oog. Laatstgenoemde mag Bayern op huurbasis verlaten, wist Kicker eerder te melden.

Lavia speelde in de jeugdopleiding van Anderlecht, maar tot een debuut in het eerste voor de club uit zijn geboortestad kwam het nooit. In juli 2020 meldde Manchester City zich in Brussel voor Lavia, die twee wedstrijden speelde in het eerste van manager Josep Guardiola. Door de moordende concurrentie op het middenveld kwam Lavia vooral in actie voor Man City Onder 21. In de zomer klopte Southampton aan, dat 12,3 miljoen euro overhad voor Lavia. In zijn eerste seizoen daar kwam hij direct tot 34 wedstrijden.

Fabinho
Lavia lijkt op papier de ideale opvolger van Fabinho, die al enige tijd zeer dicht bij een overstap naar Ittihad Club is. De transfer van de Braziliaan heeft om vooralsnog onbekende redenen echter vertraging opgelopen, weet the Athletic. Fabinho gaat zich woensdag dan ook 'gewoon' weer melden bij zijn teamgenoten van Liverpool, die middenin de voorbereiding op het komende seizoen zitten. Verwacht wordt dat de transfer van Fabinho nog wel altijd doorgaat. Naar verluidt hebben de Saudi's 46 miljoen euro over voor de 29-voudig international.

Meer nieuws

Albers onthult details over inhoud van contract dat Ajax aan Misehouy voorlegde
12
'Italiaanse club meldde zich bij Ajax voor Taylor, Alex Kroes weet er alles van'
19
De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
26
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
44
Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uiten
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties