Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool verslaat Real Madrid en haalt jongste Premier League-speler ooit'

Laatste update:

Elliott wordt als een van de grootste talenten van Engeland beschouwd. Hij was 15 jaar en 174 dagen toen hij in september vorig jaar in de EFL Cup zijn officiële debuut voor Fulham maakte. Hij groeide in mei uit tot de jongste Premier League-speler ooit. Met 16 jaar en 30 dagen brak hij het record van Matthew Briggs.

Fulham bood Elliott een scholarship aan omdat hij tot zijn zeventiende verjaardag in april geen professionele verbintenis mag ondertekenen. Dat weigerde de middenvelder, al gaat hij nu onder dezelfde voorwaarden waarschijnlijk bij Liverpool tekenen. Zodra hij zeventien jaar is, wordt de samenwerking in een professioneel contract omgezet. De maximale contractduur voor een zeventienjarige is drie jaar.

Liverpool zal Fulham hoe dan ook een fikse opleidingsvergoeding moeten betalen, zo verzekeren de media in Engeland. De jeugdopleiding van Fulham heeft de voorbije jaren diverse goede spelers voortgebracht. Zo werd Patrick Roberts in 2014, op achttienjarige leeftijd, voor circa veertien miljoen euro aan Manchester City verkocht en de negentienjarige Ryan Sessegnon zal deze zomer waarschijnlijk naar een Premier League-club verkassen.

Meer nieuws

Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
17
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
10
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
38
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties