Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukaku voorkomt in blessuretijd vijfde nederlaag op rij voor zwalkend Everton

Laatste update:

De druiven waren zuur voor West Ham en vooral voor James Collins, die lange tijd dacht dat hij met zijn rake kopbal (tien minuten in de tweede helft) de matchwinner zou worden. Voor rust was de eerste serieuze kans nog voor Everton geweest, nadat Adrián een inzet van Lukaku niet had weten te klemmen. De rebound kwam bij Kevin Mirallas, maar Adrián maakte zijn fout goed en hield zijn doel schoon. West Ham werd voor het eerst gevaarlijk via Stewart Downing, die Joel Robles aan het werk zette. De wedstrijd golfde op en neer.

De beste kans van de eerste helft was voor West Ham, toen Morgan Amalfitano de bal in het vijandelijke strafschopgebied voor zijn voeten kreeg, maar hoog over schoot. Everton en West Ham gingen zodoende in evenwicht rusten en tien minuten na de thee opende Collins de score, door bij de eerste paal binnen te koppen na een hoekschop van Downing. Enner Valencia kopte twee minuten later bijna ook de 0-2 tegen de touwen, maar Robles tikt de bal net over zijn doel.

Everton bleef in leven en ging met Samuel Eto'o als invaller binnen de lijnen op zoek naar de gelijkmaker. De ploeg van Martínez speelde echter erg slordig en veel supporters verlieten uit onvrede al ver voor het laatste fluitsignaal het stadion. Zij misten de kansen die Ross Barkley nog creëerde en uiteindelijk ook de gelijkmaker, die in de extra speeltijd te noteren viel. De voordeelregel werd goed toegepast en Bryan Oviedo trok de bal laag voor op Lukaku, die de 1-1 binnen tikte.

-

Meer nieuws

'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
0
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
20
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
3
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
4
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
54
Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties