Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Álvarez moet opnieuw vrezen voor transfer: West Ham kijkt rond bij Bayern

Laatste update:

Thomas Tuchel ziet Joshua Kimmich en de van RB Leipzig overgekomen Konrad Laimer als vaste waarden op het middenveld komend seizoen. Goretzka mag van de ervaren oefenmeester daarom vertrekken bij Bayern. De 28-jarige Duitser wil echter helemaal niet weg bij zijn huidige werkgever en staat niet open voor onderhandelingen met geïnteresseerde clubs. Ook Manchester United zou de situatie van Goretzka in de gaten houden.

De 53-voudig international van het Duitse nationale elftal moet een bedrag van 40 tot 50 miljoen euro opleveren voor der Rekordmeister. De Beierse club nam hem in 2018 nog transfervrij over van FC Schalke 04. Inmiddels heeft hde 28-jarige middenvelder 179 duels gespeeld voor Bayern. In die optredens kwam hij 34 keer tot scoren en wist hij tevens 35 keer een assist af te leveren. Goretzka werd 5 keer kampioen van Duitsland en was onderdeel van het team dat in 2020 de prestigieuze treble won.

West Ham heeft naast Goretzka ook interesse in Connor Gallagher. De middenvelder van Chelsea moet ongeveer 25 tot 35 miljoen euro kosten. Gallagher zou naar verluidt wel oren hebben naar een binnenlandse transfer. West Ham en Chelsea voeren al gesprekken over de 23-jarige spelverdeler. Verder zouden the Hammers de Rice-miljoenen willen investeren in onder meer Edson Álvarez, Denis Zakaria, Scott McTominay, Perr Schuurs en Harry Maguire.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties