Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Magische lob tegen Barça als hoogtepunt: CL-winnaar van 2012 stopt per direct

Laatste update:

Met name zijn doelpunt tegen Barcelona in de return van de halve finale van de Champions League in 2012 zal menig voetballiefhebber nog op het netvlies staan. Met een fraaie chip verschalkte hij toenmalig Barcelona-doelman Víctor Valdés en dat doelpunt leidde er mede toe dat de Champions League dat jaar werd binnengehaald. "Na enige tijd te hebben nagedacht wil ik jullie mededelen dat ik officieel heb besloten mijn loopbaan als profvoetballer te beëindigen", begint de 51-voudig international. "Op dit moment kan ik God alleen maar bedanken voor het feit dat hij me heeft getraind en me naar het hoogste niveau heeft geleid dat de sport te bieden heeft. Veel dank ook aan alle clubs waar ik heb gespeeld."

Na te zijn begonnen bij Joinville Esporte Clube volgde een transfer naar Cruzeiro voor Ramires. Benfica haalde de toen 22-jarige middenvelder in 2009 vervolgens naar Europa. Na avonturen bij Chelsea en Jiangsu Suning, keerde Ramires terug in zijn vaderland om voor Palmeiras te spelen. "Ik zal jullie en de fans altijd in mijn hart dragen", is hij dankbaar naar zijn oud-werkgevers. "Dank ook aan het Braziliaanse voetbalteam, omdat ze me het genoegen hebben gegeven om op twee wereldkampioenschappen te spelen (2010 en 2014, red.). Dat was een droom die uitkwam. Dank ook aan alle teamgenoten, medewerkers, coaches en directeuren waarmee ik heb mogen samenwerken."

Met het pensioen van Ramires is er voor de tweede keer deze week uit het Chelsea-team van 2012 een speler gestopt. Op dinsdag kondigde John Obi Mikel ook al zijn pensioen aan. "Er is een gezegde 'alle goede dingen komen ten einde', en wat betreft mijn professionele loopbaan is die dag nu aangebroken", liet de Nigeriaan dinsdag op zijn Instagram-pagina weten. "Ik kijk met een heel tevreden gevoel terug op de afgelopen twintig jaar. Ik ben gelukkig met de prestaties die ik heb geleverd en de persoon die ik ben geworden. Dit was allemaal niet mogelijk geweest zonder de onvoorwaardelijke hulp van mijn familie, managers, clubs, trainers, ploeggenoten en niet te vergeten de trouwe supporters."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
13
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties