Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City houdt steraanvaller binnenboord; Laporte wordt teamgenoot Ronaldo

Laatste update:

Silva stond in de belangstelling van Barcelona na het onverwachte vertrek van Ousmane Dembélé naar Paris Saint-Germain. Die club betaalde de transferclausule van vijftig miljoen euro, waardoor Barcelona op zoek ging naar een vervanger. Bernardo was vorig seizoen basisspeler in het team van Josep Guardiola dat naast de landstitel ook de Champions League en FA Cup veroverde. Het was lang onzeker of Silva deze zomer ondanks zijn tot medio 2025 lopende contract zou blijven, maar die twijfels zijn nu weggenomen. Barcelona-trainer Xavi heeft ondanks het mislopen van Bernardo nog wel de beschikking over Lamine Yamal, Raphinha en Ferran Torres voor de rechtsbuitenpositie.

Bernardo, die al 308 duels voor the Citizens speelde, heeft op de clubwebsite gereageerd op zijn verlenging. "Ik heb al zes ongelooflijke jaren gehad bij Manchester City en ik ben verheugd om mijn tijd hier te verlengen. Het winnen van de treble vorig jaar was extreem speciaal en het is geweldig om deel uit te maken van een selectie met heel veel passie en honger. Succes smaakt altijd naar meer en deze club geeft me de mogelijkheid om te blijven winnen. Ik hou van de manager, mijn teamgenoten en de fans en ik hoop dat we nog meer geweldige herinneringen kunnen delen in de komende jaren."

Laporte
Tegenover de contractverlenging staat het vertrek van Laporte. De in Frankrijk geboren Spaans international heeft volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano de medische tests bij Al-Nassr doorstaan en is onderweg naar Riyad. Bij aankomst gaat hij een driejarig contract ondertekenen bij de club waar ook onder meer Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozovic, Sadio Mané en Seko Fofana onder contract staan. De 29-jarige centrumverdediger stond nog tot medio 2025 onder contract bij City, waarvoor hij in 5 jaar tijd 180 wedstrijden speelde.

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
42
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties