Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man Utd-flop aast op sportieve revanche: 'Wil de Champions League winnen'

Laatste update:

"Ik ben bij Internazionale weer een beetje van het voetbal gaan houden", stelt Sánchez op de website van de UEFA. "Ik kende de trainer (Antonio Conte, red.) al en ook een aantal van de spelers. Ik geloof echt dat de club bezig is met mooie dingen voor de toekomst. Volgens mij heeft Internazionale de afgelopen zeven, acht jaar niets gewonnen. Mijn liefde voor voetbal en honger naar succes komen hier samen."

Ole Gunnar Solskjaer: 'Ik heb er geen spijt van dat ik Alexis Sánchez heb laten gaan'

Sánchez steekt zijn ambities voor deze voetbaljaargang niet onder stoelen of banken. "Iedere speler wil toch heel graag de Champions League winnen. Je zit in dit toernooi om te winnen, niet alleen maar om mee te doen. Dat moet elke speler toch motiveren en iedereen bij Internazionale moet dolblij zijn dat er weer in de Champions League wordt gespeeld." Het elftal van Conte staat woensdagavond tegenover Barcelona, de voormalige werkgever van Sánchez.

De huurling van Internazionale kijkt met een goed gevoel terug op de Spaanse episode van zijn loopbaan. "Bij Barcelona heb ik veel geleerd om mijzelf te verbeteren", aldus de ervaren aanvaller. "Ik had ploeggenoten die wereldkampioen waren geworden en elke dag bezig waren om zichzelf te verbeteren. Toen ik daar begon werd door iedereen gezegd dat ik bij het beste Barcelona ooit terecht was gekomen. Josep Guardiola, Lionel Messi, Xavi en Andrés Iniesta, die er nu niet meer zijn. En natuurlijk Carles Puyol, de beste aanvoerder die ik ooit heb meegemaakt."

-
Zie jij Internazionale de Champions League winnen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties